Stor laxauktion i Kista

På Sportfiskemässan i Kista hålls en stor auktion under lördagen den 24 mars från stora scenen till förmån för den vilda Östersjölaxen. Passa på att göra ett klipp och samtidigt stödja en väldigt god sak.

Snabba bud på mässan!

Auktionslista per den 12 mars 2012

1. Fiskepaket i Pajala
Vildmarksmekka i Pajala erbjuder en exklusiv tvådagars flugfiskekurs för enhands- eller tvåhandsspö. Fisket sker i de natursköna omgivningarna, i små vildmarkssjöar och/eller Lainioälven. Deltagara bor i tältkåta, måltiderna tillagas direkt vid vattnet över öppen eld. Kursen riktar sig till både nybörjare och erfarna. Den leds av kunnige Lars Munk, certifierad FFF & EFFA-instruktör. Se mer på www.vildmarksmekka.com.
Värde: 10 000 kronor.

2. Klass 6-spö TFO
Capricorn i Borlänge skänker ett lättkastat BVK niofots klass 6-spö från Temple Fork Outfitters (TFO), fyrdelat.
Värde: 2.495 kronor

3. Hård klapp för gäddfiskaren
Cykel & Fiskecenter i Skellefteå har plockat ihop en schysst låda med vassa jerkbaits för gäddfisket.
Värde: 1 000 kronor.

4. Bli guidad i Dalarna
Älvdalens Fiskecenter ger en dags guidning i Österdalälven eller dess biflöden. Troligen kommer guidningen hållas av Stefan Larsson som kan de här vattnen som sin egen byxficka. Han lyckas ofta även om förhållandena är svåra. Köparen kommer överens med centret om lämpligt datum. Kontakt: info@alvdalenfiske.se
Värde: 2 990 kronor.

5. Höstfiska i Mörrum
Företaget Laxlyckan ger en plats på deras flugfiskekurs i september i klassiska Mörrumsån. Alla måltider ingår, samt boende och fiskekort. Finns även möjlighet att låna utrustning. För mer info, maila Mattias Holmquist på mattias@laxlyckan.se.
Värde: 4 640 kronor.

6. Modernt laxit från Vision
Vision skänker ett helt kit med prylar lämpade för just lax- och havsöringfisket. Bland annat det nya Skagit-fisket.
Linor: 3 stycken Skagitlinor med extra spets. Värde: 795 kr styck.
Rulle: Aluminiumrullen Deep finns nu även i klass 9/10, vi har en att buda på i färgen svart. Värde: 995 kronor.
Spö: Ett Switch & Salt-spö 10´ 11´´i klass 7, ett tvåhandsspö som känns lika ätt att använda som ett enhands. Perfekt för trånga ytor, samt för kust- och båtfiske.

7. Köp ett Emerald-spö
Flugfiskeföretaget MSX skänker ett snyggt MSX Emerald 890-4, ett spö som bland annat används flitigt i Skånes havsörings- och laxåar.
Värde: 2 045 kronor.

8. Fiska på vackra Gotland
Driftige guiden Per Jobs på FishYourDream erbjuder en dags fiske på sagoön Gotland. Paketet innehåller förutom initierade guidekunskaper snacks och sandwichlunch ingår, precis som transport till och från fisket. Man kan vara tre personer! Läs mer på www.fishyourdream.com under rubriken ”Guidning Exklusiv”. Kontakt: info@fishyourdream.com.
Värde: 3 750 kronor.

9. Upplevelsepaket i Byske
Stort paketupplägg i Byske- och Kågeälven. Perfekt för den som vill ägna lite tid åt lax- och öringfiske nu i sommar. Kanske för första gången? I paketet ingår; ett årsfiskekort i Byskeälven (hela sträckan), tretimmars visningsguidning av Byske Flyfishing guides, ett års fiske i Kågeälven, en veckas boende på femstjärniga campingen Byske havsbad, en handfull specialbundna Byskeflugor av Anders Andersson.
Värde: 11 550 kronor.

10. Handgjord fiskeväst
Goretex och polyestermaterial i all ära, men riktig hantverkskänsla får du först i en vacker skinnväst, som dessutom åldras med värdighet. Den blir bara snyggare med åren. Byske skomakeri skänker ett exemplar av sin ”Byskeväst”. Det ligger många timmars arbete bakom.
Värde: 3 200 kronor.

11. Micke Anderssons specialare
Spösvingaren Micke Andersson tar fisk, lax och havsöring, när ingen annan gör det. Han gör allt rätt vid vattnet. En av nycklarna är förstås att ha rätt mönster på tafsen. Här har Micke bundit upp 10 stycken effektiva Byskeflugor, som ligger i en fin trälåda.
Värde: 2 000 kronor.
Bild på Micke Andersson, lägger in en i auktions-mappen döpt med hands namn / N.J

12. Slå till på G. Loomis Eastfork
Butiken Nymans Fiske & Fritid i Piteå erbjuder chansen att fynda ett G. Loomis Eastfork-spö i klass 9/10 till dig själv och en ruggigt bra haspelrulle till kompisen, Shimano Spheros 5000FB.
Värde G. Loomis Eastfork: 2 395 kronor.
Värde: Shimanorullen 1 895 kronor.

13. Loop-rulle på bordet!
Sportfiskebutiken Byske skänker en Guide Line Reelbag och Loop-rullen Opti Dry Fly. Bara att slå till.
Värde Guide reelbag: 489 kronor.
Värde Opti dry fly: 4 495 kronor.

14. Het spönyhet
det har snackats en hel del om Loops nya Cross-spö. Vi är mycket glada för att kunna ge er chansen att kama hem ett Cross S1 590. Värde: 6 400 kronor

15. Lyxweekend vid Mörrumsån
Var med och buda på en fiskeweekend för fyra personer i Abus representationsstuga precis vid ån. Här har bland andra Zlatan och kungen bott. Detta ingår: Boende, fiske, mat för 4 pers (ej alkoholhaltiga drycker). Dessutom ingår valfri fiskeutrustning till ett värde av 10.000 kronor ur 2013 års Napp & Nyt-katalog. Kontakt; Olle Lidesjö, försäljningschef ABU, ohlidesjo@se.purefishing.com eller tel. 0454-88 656.
Totalt värde: 20 000 kronor!

16. Presentkort till Tiveden flyfish
Tiveden Flyfish erbjuder ett dygns fiske i egen sjö för dig och dina kompisar (max 5 personer) melln 1 maj-13 oktober. Ni bor vackert på Tivedstorp hostel & konferens. Endast flugfiske. Bokning sker via Tiveden Flyfish, bokningskod: 8C90TR230. Kontakt Andreas eller Petter, mail: info@tivedenflyfish.se, webb: www.tivedenflyfish.se
Värde: 7 100 kronor.

17. Exklusiv bok
Vi har fått in ett exemplar av boken ”Bibliophile book on salmon rivers” att buda på. Det finns bara 300 exemplar tryckta och vanligtvis säljs den för över 2 000 kronor styck.

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad