Nya produkter och partnerskap

MENS_HIGHE_LIVESå här års är det inte bara barnen som skriver önskelistor, även vi flugfiskare noterar gärna vilka produkter vi vill använda nästa säsong.

Om man inte kan fiska kan man ju alltid köpa grejer, eller hur? Välkända Fishpond som ju först och främst är kända för flugfiskerelaterade västar och väskor har de senaste året ingått partnerskap med andra mindre företag för att bredda sitt sortiment, vid den här tiden förra året kom man t. ex. överrens med håvtillverkarna Nomad Landing Nets för att släppa ett gäng riktigt läckra håvar. Nu senast har man tillsammans med amerikanska Voormi, som tillverkar funktionskläder, släppt en hoodie och en pullover med oss flugfiskare i åtanke. Hoodien finns i en modell för killar och en för tjejer, bra! Om du gillar att vara varm och torr utan att bygga på allt för många lager kan detta vara intressant för dig.

Spana gärna in nedanstående filmklipp från bloggen Gink & Gasoline för mer info om produkterna som kommer ur samarbetet mellan Fishpond och Voormi. Gink & Gasoline är för övrigt en bra sida att lägga på minnet för att få inspiration och hålla koll på produktnyheter.

/Daniel Smith

 document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad