Häng med oss på öringfiske helgen 6-8 juni

Helgen den 6-8 juni har vi fått chans att premiärfiska efter stor röding och öring i Stensjö vildmarksområde. Vi var där förra året och rekade och kan lova fiske i toppklass. Vi har några fiskeplatser kvar och hoppas du vill hänga med!

Långt uppe i skogen utanför Ånge  ligger fiske- och jaktanläggningen Stensjö. I området finns tolv fiskevatten på sammantaget 150 hektar vatten, med öring och röding. I några av sjöarna simmar garanterat fiskar i troféklasser och vi kan efter AoF:s testfiske under sommaren 2013, lova att fisken här håller en osedvanligt hög kvalitet och storlek.

Området har legat i stort sett i träda under många år, men drivs nu av nya arrendatorer som kommer att satsa på att göra platsen till en av landets mest älskade fiskeparadis.

Vi fiskar exklusivt i trofésjön där bara flugfiske och c&r-fiske får bedrivas.

Fisket bedrivs på egen hand, men med tips och assistans av AoF:s representant på plats, Marcus de Zayo Hallquist och Stensjöns egen Pär Frank som håller i verksamheten.

Helpension, med enklare ute-lunch. Obs, ingen mat serveras fredag eller måndag. Priset per person kommer att vara 3 600 kr. Minimum 6 personer, högst 12 fiskande gäster.

 

Man tar sig till och från Stensjön för egen maskin och behöver även tillgång till bil under fisket. För gäster från samma städer, kommer vi att tipsa er om ev. samåkning.

Intresserade ringer Marcus de Zayo Hallquist för närmare information samt detaljer kring bokning och betalning. En förskottsavgift på 1 500 kronor kommer att tas ut vid bokningstillfället.

 

Antal fiskeplatser: Max 12 fiskegäster, minst 5.

Datum: 6 -8 juni.

Pris: 3 600 kronor (1 500 vid bokning)

 

För mer information och intresseanmälan, ring eller maila AoF:s Marcus de Zayo Hallquist. Telefon: 070-742 61 37, mejl: marcus@dogdayskylark.com


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad