Brown Trout Project – se en film i vinter

StrippedSå här års när minusgraderna är aktuella är flugfiskerelaterade aktiviteter utan spö i hand ett måste för att inte tappa fattningen helt.

Flugbindning, umgås med familjen, studera insekter, en kupa cognac och en bok av John Gierach eller en bra flugfiskefilm. Vad gör du vid den kalla och mörka tiden på året? Om du vill fiska stor öring från soffan och kanske också få ett eller ett annat tips om öringfiske och öring kan inte filmen ”Stripped Down: The Brown Trout Project” rekommenderas nog mycket.

Dave och Amelia Jensen har under flertalet år filmat fiske och öring i USA och Nya Zeeland och delar med sig av sina upplevelser och vad de har lärt sig. Filmen är uppdelad i olika kapitel behandlandes allt från fiske i olika årstider, sight-fishing, insekter etc. Och vilka öringar de fångar! Jösses!

Hela filmen är drygt 4 timmar lång och du kan köpa den antingen på DVD eller köpa hela eller delar av filmen digitalt. Om du ska se flugfiskefilmer i vinter så bör ”Stripped Down: The Brown Trout Project” definitivt vara en utav dem.

document.currentScript);


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad