Bandet Weeping Willows på Fiskekryssningen

Weeping Willows är riktigt heta i år. I februari släppte de sin sjunde platta, en platta som prisats av landets musikrecensenter. Nu är de på en utsåld turné genom landet och den 7 november spelar de på Fiskekryssningen.

Nu har vi fått klartecken från Weeping Willows. De kommer gärna tillbaka som husband på Fiskekryssningen för att bidra med en spelning för fiskevårdsprojektet Ge-fan-i-våra-vatten. 50 kronor per passagerare går till Ge-fan-i-våra-vatten. Dessutom kommer Sportfiskarna att sälja ”Ge-fan-prylar” designade av Erik Ohlsson från bandet Millencollin ombord på båten. Även intäkterna från dessa går oavkortat till fiskevård.

 

Utsålda hus

Weeping Willows har spelat för utsålda hus under hela våren. Nu till sommaren kommer de att spela tillsammans med Lars Winnerbäck i ett tältprojekt som turnerar i södra Sverige. Även till tältprojektet lär det bli svårt att få biljetter.

– Att man kan får se bandet utan extra kostnad när man åker på Fiskekryssningen, är verkligen förmånligt, säger Maria Ålander, ansvarig för Fiskekryssningen.

Vi är både stolta och tacksamma att de engagerar sig i sportfisket och i våra vatten.

 

Läs mer på Fiskekryssningen.se


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad