Allt om flugfiske får ny ägare

LRF Media säljer Fiske för alla, Allt om Flugfiske, Drömhem & Trädgård, Trädgård & Blommor samt tidningen Residence, till Aller Media.

All redaktionell personal som jobbar på titlarna erbjuds att följa med till Aller Media med start 1 juni. I ett gemensamt pressmeddelande säger VD Ruben Jacobsson:
– Vi är väldigt nöjda med affären. Aller Media är en trygg och långsiktig ägare för de här titlarna. Att vi släpper just de här fem är en del i vår långsiktiga strategiska affärsplan. Inom inredningssegmentet kommer vi att fokusera på Lantliv och Gods & Gårdar, säger Ruben Jacobsson, vd på LRF Media.
– Som jag indikerade tidigare så tycker jag det här är en bra affär och det som kännetecknar en bra affär är när inblandade parter är nöjda på var sitt håll Det här är en bra affär för LRF Media , det är en bra affär för Aller Media och jag är också övertygad att det är bra för de här titlarna och den personal som arbetar på dem. Aller Media är Sveriges största förlag som erbjuder medarbetarna både trygghet och
utvecklingsmöjligheter.
Redan den 1 juni ska tidningarna börja produceras i Aller medias lokaler på Östermalm i Stockholm. } else {


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad