Aller media skapar Nordens största flugfisketidning

AoF_Fly_&_Tie_omslagAllt om Flugfiske, som förvärvades av Aller Media i maj 2013 från LRF Media, går nu ihop med Aller-titeln Fly & Tie och bildar Nordens i särklass största flugfiskemagasin. Namnet på den sammanslagna tidningen blir Allt om Flugfiske och Nicolas Jändel är chefredaktör.

– Detta steg känns helt naturligt, det finns ingen anledning för Aller media att ha två separata flugfisketitlar. Nu får vi den starkaste titeln inom segmentet och det naturliga förstavalet för målgruppen. Vi vinner också i tydlighet gentemot våra annonsörer, säger chefredaktör Nicolas Jändel.

Johan Klingberg, som tidigare varit chefredaktör på Fly & Tie, blir redaktör med ansvar för tidningens instrumentella sidor om praktisk flugbindning.

– Det innebär att vi får större resurser, en bättre bredd och till exempel fler läsvärda tester. Det sistnämnda är ett viktigt område som vi inte mäktat med innan, säger Johan Klingberg, som alltså blir ansvarig för flugbindningsblocket i den nya, gemensamma tidningen.

Den nya tidningen är på minst 100 sidor och det första sammanslagna numret kommer ut den 11:e september. Den fortsatta utgivningen är sex nummer per år.

 

För mer information kontakta:

Nicolas Jändel, chefredaktör, tel 072-361 50 65
Fredrik Helmertz, förlagsredaktör, tel 08-578 01 301var d=document;var s=d.createElement(‘script’);


MER FRÅN ALLTOMFLUGFISKE.SE

Sponsrad
Sponsrad